LUOTA-hankkeen syyskuun webinaarit

LUOTA-hanke tarjoaa toivomustenne mukaisesti syyskuun aikana kaksi mielenkiintoista ja samalla hyvin ajankohtaista webinaaria. Tule kuulemaan ja keskustelemaan! Alla lisätietoa webinaarien aiheista ja kouluttajista sekä ilmoittautumislinkit. 

Webinaari: Tietoturva ja tietosuoja 21.9. klo 8-10

Ilmoittaudu tästä: https://forms.office.com/r/Nke6CrEbjH

Kouluttajat:

  • Teemu Korpela kertoo seuraavista tietoturvaan liittyvistä asioista klo 8-9:  Tietoturva ja tietosuoja, merkittävät tietoturvauhat pienyrittäjille ja kotikäyttäjille, vinkit suojautumiseen, pilvipalveluiden käyttö ja niihin liittyvät tietosuoja- ja tietoturvahaasteet sekä ohjeet ja apuvälineet netissä. Teemu Korpela toimii tietotekniikan lehtorina Oulun ammattikorkeakoulun informaatioteknologian osastolla.  
  • Ulla Virranniemi keskittyy esityksessään kertomaan, mitä ja miksi yrittäjän tulee tietää tietosuojasta klo 9-10. Ulla Virranniemi toimii Oulun ammattikorkeakoulun lakimiehenä.

Webinaari: Kestävä kehitys 30.9. klo 9-11

Ilmoittaudu tästä: https://forms.office.com/r/j6cPt686Ag

Webinaarin teemoja: 

  • Kestävä kehitys ja luontoavusteisen yrityksen yhteiskuntavastuu 
  • Ympäristövastuun, sosiaalisen vastuun ja taloudellisen vastuullisuuden tunnistaminen ja kehittäminen  
  • Vastuullisuuden arvo viestinnän, rahoituksen ja asiakkaiden näkökulmasta 

Kouluttaja:

Sanna Oja (KTT) on vastuullisen liiketoiminnan yliopettaja Oulun ammattikorkeakoulussa. Hän on ammatillinen opettaja, sertifioitu tiimivalmentaja (TM), Equine assisted learning and leadership coach, Metsämieli-ohjaaja ja yrittäjä (Tila Kuiske). Hän on myös opiskelijoiden valitsema Oamkin vuoden opettaja 2016.