Business Festival aamupalatilaisuus Merilän kartanossa

Karttaa ei ole saatavissa

Päiväys ja aika
Date(s) - 6.11.2024
08:30 - 10:00

Tapahtumapaikka
Merilän Kartano

Kategoriat Ei Kategoriat


Tervetuloa kuulemaan lisää mistä on kyse ja mitä tapahtuma tuo alueen yrityksille

Kenelle: Utajärven yrityksille sekä alueen yritysten yhteistyökumppaneille, erityisesti pk-yrittäjille, jotka haluavat oppia, verkostoitua ja löytää uusia yhteistyö- ja alihankintamahdollisuuksia sekä kasvattaa liiketoimintaansa.

Mitä: Tuleva vuoden 2025 tapahtuma tehdään erityisesti alueen elinvoimaisuutta ajatellen. Tapahtuma kutsuu yrittäjiä oppimaan, verkostoitumaan ja mahdollisesti tekemään myös yhteistä liiketoimintaa tulevaisuudessa. Tapahtumaan kutsutaan myös alueen ulkopuolelta osallistujia, joten tapahtumaan osallistuvat paikalliset yrittäjät saavat kasvatettua verkostoja.

Miksi: Jotta alueemme yritykset menestyvät ja kasvavat. Usein kun eri alojen yrittäjiä ja osaajia on samassa paikassa syntyy uusia ideoita ja mahdollisesti myös uutta liiketoimintaa.

Tapahtuma: BF Utajärvi Talks toteutetaan vahvassa yhteistyössä Utajärven kunnan, Utajärven Yrityspuisto Oy:n ja alueen yrityskumppanien kanssa. Tapahtumasta on tarkoitus rakentaa toistuva Business-tapahtuma alueelle.

Kutsu: Jokainen yrittäjä tarvitsee toista yrittäjää, tule siis kuulemaan lisää BF Utajärvi Talks -tapahtumasta ja yhteistyömahdollisuuksista infotilaisuuteen aamiaisen äärelle Merilän kartanoon keskiviikkona 6.11.2024 klo 8.30–10.00.

Aamiaistarjoilun vuoksi pyydämme ilmoittautumaan etukäteen ilmoittautuminen 29.10.2024 mennessä tästä linkistä.