Yhteystiedot

  • Postiosoite: Utajärven Yrityspuisto Oy, PL 18, 91601 Utajärvi
  • Käyntiosoite: Roomari, Vanhatie 29, 91600 Utajärvi
  • yrityspuisto@utajarvi.fi

Vuokko Paso

Vuokko Paso on toiminut Yrityspuiston toimitusjohtajana 2016 alkaen. Vuokko ohjaa ja neuvoo kaikessa yrittämiseen liittyvissä asioissa sekä Mustikkakankaan teollisuusalueen tonttiasioissa, yritystilojen vuokraus-ja myyntiasioissa, kaupanteossa, omistajanvaihdoksissa ym.

vuokko.paso@utajarvi.fi
p. 040 632 8805

Sirkku

Sirkku Kianto aloitti helmikuussa 2021 Yrityspuiston viestinnän asiantuntijana. Sirkku tuottaa kunnan ja alueen maaseutua, elinkeinoja ja yrityksiä tukevaa markkinointimateriaalia sekä toteuttaa yhdessä Vuokon kanssa Yrityspuistossa järjestettäviä tapahtumia.

sirkku.kianto@utajarvi.fi
p. 040 559 5696

Vallitseva koronavirustilanne huomioiden suosimme etätöiden tekemistä ja toivomme, että yhteydenotot meille tulevat pääasiallisesti puhelimitse tai sähköpostilla. Noudatamme asiakasrajapinnassa toimiessamme viranomaisten antamia ohjeita. Seuraamme tilannetta sekä terveydenhuollon että valtiolta ja muilta rahoitusalan toimijoilta yrittäjille tulevan tukipaketin näkökulmasta.
Toivomme, että Utajärvellä suositaan paikallisia yrityksiä ostoissa. Näin voimme yhteisvoimin auttaa alueemme yrittäjiä koronan aiheuttaman kuopan yli.

Yhdessä tästä selvitään!