Yrityspuisto

Utajärven Yrityspuisto Oy on Utajärven kunnan perustama teollisuuden ja elinkeinojen kehittämisyhtiö. Yrityspuisto Oy kehittää alueen yritysympäristöä jatkuvasti ja luo edellytyksiä uusien yritysten syntyyn sekä tukee alkavien ja jo toimivien yritysten toimintaa. Utajärvi panostaa voimakkaasti alueen elinkeinoelämän kehittämiseen. Yrityspuisto kehittää erityisesti Mustikkakankaan ja Lämpötien teollisuusalueita sekä Rokua Geopark -matkailualuetta.

Valokuitu koko kunnassa ja häiriötön sähkönsaanti

Vahvuutemme on koko Utajärven alueelle rakennettu nopea valokuituyhteys, joka antaa uusia mahdollisuuksia yritystoiminnalle. Valokuituliittymän tarjoaa Oulun seudun sähkö.

Häiriötön sähkönsaanti on varmistettu omaa linjaa pitkin Mustikkakankaan teollisuusalueen viereiseltä Utasen voimalaitokselta. Linjasta on se etu, että sähkökatkokset ovat alueella todella harvinaisia suoran voimalaitossähkölinjan vuoksi.

Laajat teollisuusalueet ja monipuolista työvoimaa

Utajärvellä teollisuusalueiden vieressä kulkee Oulu-Kajaani valtatie 22 sekä Oulu-Kajaani rautatie, joten yhteydet ovat erinomaiset kauemmaksikin ympäri Eurooppaa. Ajomatka Ouluun on 40 minuuttia ja Oulun kansainväliselle lentokentälle matkaa on vain noin 60 kilometriä.

Oulun talousalue korkean teknologian yliopistoalueena tarjoaa yrityksellesi lisää kehittymis- ja toimintamahdollisuuksia. Alueeltamme löytyy työvoimaa yrityksesi tarpeisiin.

Utajärvellä yritysneuvontaa saat Yrityspuisto Oy:ltä.

  • Postiosoite: Utajärven Yrityspuisto Oy, PL 18, 91601 Utajärvi
  • Käyntiosoite: Vanhatie 29, 91600 Utajärvi

Vuokko Paso toimitusjohtaja

Hallitus
Mikko Kemilä puheenjohtaja
Eeva-Kaisa Karhu varapuheenjohtaja
Eero Merilä
Ahti Moilanen
Heino Tapio
Toivo Perttunen
Maija Koistinen varajäsen