Videot ja yritystarinat

Yrityspuisto haluaa tukea yrittäjiä esittelemällä ja markkinoimalla paikallisia tuotteita ja palveluja. Jos haluat yrityksestäsi tai maatilastasi esittelyn, kutsu Yrityspuisto käymään. Teemme esittelyt maksutta. Kaikki esittelyt teemme yhteistyössä yrittäjän kanssa. Näille sivuille tuotamme tulevaisuudessa muitakin elinkeinoihin ja maaseutuun liittyviä tarinoita ja videoita.
Yrityspuiston Youtube-sivulle pääset tästä.

Videot

Klikkaa videon otsikkoa, niin saat näkymän YouTubeen.

Uratarinoita yrittäjyydestä

Oman uratarinansa esittelevät utajärveläiset yrittäjät Andy Pyro, Veeti Kaarre ja muhoslainen Sami Mustonen. Videotuotannon parissa työskentelevien yrittäjien työhön kuuluu monia eri tehtäviä, ja he ovat päätyneet yrittäjiksi eri polkuja.
Videon toteutus Andypyro, Sami Mustonen ja YetiV&E.
Kasva – yhdessä enemmän! #KasvaHanke
Hanke on Euroopan unionin osarahoittama.

Tervetuloa Utajärven Tötteröbaariin!

Utajärven Tötteröbaari sijaitsee Utajärven torilla Torimakasiinin alakerrassa osoitteessa Vanhatie 48.
Tötteröbaaria pitävät nuoret 4H-yrittäjät. He pyörittävät Tötteröbaaria itsenäisesti ja yrittäjyyteen on myös tarvittaessa saatavilla neuvoa Utajärven Yrityspuistolta. Tötteröbaarin videon kuvauksen ja editoinnin ovat toteuttaneet Valto Hartikka ja Voitto Roininen.

Utajärven varhaiskasvatus

Utajärvellä kunta tarjoaa kaikille lapsiperheilleen maksuttoman varhaiskasvatuksen. Mitä siitä tuumaa päiväkodin väki? Entäpä Tervon perhe? Perhe muutti Etelä-Suomesta Juhan lapsuusmaisemiin, Utajärvelle.

Utajärven Omaleipuri

Vierailu Omaleipurin leipomoon Utajärvellä. Pia Nissisen 10 vuotta sitten aukaisemassa leipomossa tuoksuu ranskalainen fougasse ja suomalainen ruisleipä

Veistopojat

Hirsitaloja käsin veistämällä, sen taidon osaavat Ämmänpään veljekset.

Palkkatuella töitä ja työvoimaa maaseudulle

Aappo Juntunen sai vaimolleen Rauhalle hoitajan kotiin ja tytär Eira Karhula töitä. Palkkatuki mahdollistaa työntekijän saamisen kotiin.

Yritystarinat