Valkeisen kioski – pysähdy luonnonkauniisiin maisemiin

Tutulla Valkeisen kioskilla on keväällä aloittanut uutena yrittäjänä Pia Rautio.

Kioski sijaitsee kauniilla Valkeisen virkistysalueella uimarannan vieressä Sanginkylällä noin 20 km Utajärven keskustasta Puolangalle päin. Kioskilta voit ostaa herkullista grilliruokaa, jäätelöä, virvokkeita ja pientä naposteltavaa. Valikoimasta löytyy myös pientavaroita kuten hammasharjaa ja muuta tarpeellista, jota voi tarvita alueen vaunupaikoilla majoittuessa. Vaunupaikat 5 € ilman sähköä ja 10 € sähköpaikka. Kioskilta voi myös vuokrata käyttöön kodan/saunan ja ostaa kalastuslupia Sangille, Kiiminkijoelle ja Valkeiselle. Maksutapoina kioskilla on käteinen, korttimaksu ja MobilePay.

Yrittäjä Pia Rautio tarjoilemassa tortillaburgereita.

Yrittäjä Pia Rautio tarjoilemassa tortillaburgereita.

Pia on haaveillut kahvilayrittäjyydestä jo pidempään ja Valkeisen rannasta löytyvät kioskitilat mahdollistivat oman liiketoiminnan aloittamisen. Muutamien aukiolo päivien aikana tekemistä on riittänyt ja asiakkailta on tullut kiitosta ruuasta ja palvelusta. Pia on perheineen muuttanut Oulusta Utajärvelle ja kokee että heidät on otettu avosylin vastaan uuteen kotikuntaan ja sen yhteisöön.

Toukokuun ajan kioski on auki pop up-hengessä vielä 27.5. ja 28.5. klo. 12.00-17.00 ja kioski aukeaa virallisesti 1.6. klo 12-19. Lauantaina 27.5. järjestetään siivouspäivän peräkonttikirppis, jonne voit tulla ostoksille ja myymään omia tavaroita.

Kahvila on auki ympäri vuoden ja kuukausittain järjestetään erilaisia tapahtumia kuten kesälle useampia kirpputoritapahtumia ja kilpailuja, osallistuminen Sangin kylämarkkinoihin 29.7. ja venetsialaisiin 26.8. sekä talvikaudelle rusettiluistelua ja pilkkikisoja, mikäli säät sallivat. Ota seurantaan Valkeisen kioskin Facebook-sivu, jotta saat tiedot ajankohtaisista tapahtumista.

Tule nauttimaan kesästä luonnonkauniisiin maisemiin.

Keväinen kuva Valkeisen järvestä Valkeisen kioskilta.

Valkeisen kioski
Puolangantie 207
91620 Utajärvi
Aukioloajat 2.6. alkaen
pe-la 12-20.00
su-ke 12.00-19.00
to suljettu
Pia Rautio
0466530889
piakaarinar@gmail.com

Esittelemme Utajärven yrityksiä ja yritystarinoita sivuillamme.
Mikäli haluat esitellä oman yrityksesi ota yhteyttä:
Tiia Juntunen
yrityskehittäjä
Utajärven Yrityspuisto Oy
040 717 9706
tiia.juntunen@utajarvi.fi