Sydämellistä palvelua Anitan Pirssissä

Anita Perttunen Taksipalvelu Perttunen Ky:stä eli Anitan Pirssistä palvelee Utajärven alueella. Anita on toiminut yrittäjänä vuodesta 2020. Hän on toiminut pitkään asiakaspalvelussa ja hän nauttii nykyisessä työssään suunnattomasti ajamisesta, asiakkaista ja vaihtuvista maisemista.

Yrittäjäksi heittäytyminen on tuonut päiviin mukavia kohtaamisia. Alkuvaiheen mietinnät yrittämisestä jokseenkin jännittävänä, jopa pelottavana, asiana ovat vaihtuneet mukaviksi päiviksi. Autokin on päivittynyt sopimaan paremmin asiakkaiden tarpeisiin, helppoon ja vaivattomaan kulkemiseen.

Anitan tekee onnelliseksi kokonaisvaltainen asiakaspalvelu ja mahtavat asiakkaat, joiden ansiosta työ on mukavaa ja palkitsevaa. Asiakkaista puhuttaessa iloisuus välittyy Anitan olemuksesta, joten on selvää että asiakaspalvelu on hänelle sydämen asia.

Yrittäjyysvalmennuksesta hyötyä käytännön asioihin

Anita osallistui Yrityspuiston järjestämään yrittäjyysvalmennukseen keväällä 2020. Hän koki saaneensa vahvistusta yrittäjänä tarvittaviin käytännön asioihin, kuten yritysmuodon valintaan ja hyvän tilitoimistokumppanin tärkeyteen.

Anitan tavoittaa numerosta 0400 389221

Esittelemme Utajärven yrityksiä ja yritystarinoita sivuillamme.
Mikäli haluat esitellä oman yrityksesi ota yhteyttä:
Tiia Juntunen
yrityskehittäjä
Utajärven Yrityspuisto Oy
040 717 9706
tiia.juntunen@utajarvi.fi