Maukasta kotiruokaa Mummun keittiöstä

Sangin Wanhalla koululla kattilat porisevat ja kotoisa ruuan tuoksu tulee ovella vastaan. Koulun keittiössä häärii Mummun Kotikeittiön yrittäjä Riitta Pyhäluoto.

Aiempaa yritystaustaa Riitalla on muun muassa Oulussa Kauppahallin kahviossa, jossa tarjottavat valmistettiin alusta asti itse sekä lisäksi on oman siivousyrityksen kautta. Pitopalveluna on valmistettu ruokaa myös isommalle seurueelle häissä ja hautajaisissa sekä erilaisiin kahvituksiin. Yritystoiminta on siis tuttua ja niin soppakauha kuin siivousmoppikin pysyvät tukevasti kädessä. Oulusta Utajärven Sanginkylälle muuttaneelle Riitalle maisemat ovat tuttuja, sillä kesämökki löytyy paikkakunnalta ja kesät on vietetty Sanginkylällä jo parikymmentä vuotta. Yrittäjänä Riitan tekee onnelliseksi vapaus tehdä omaa työtä omalla tavalla ja suunnitella ja toteuttaa tilaisuuksia. Ruoka- ja siivousalan yrittäjänä saa olla tekemisissä erilaisten ihmisten kanssa.

Lounaan voi nauttia Sangin Wanhan koulun kotoisissa tiloissa tai napata take awayna mukaan ohi kulkiessasi. Mummun kotikeittiö valmistaa tarjoilut yksityisille ja yrityksille myös juhliin ja muihin tilaisuuksiin Sangin koululla, tai asiakkaan tiloissa.

Sangin Wanha koulu sijaitsee Puolangantien varrella osoitteessa Puutturintie 5. Riitan kautta saa vuokrattua myös Sangin kyläyhdistyksen hallinnoimia Sangin Wanhan koulun tiloja majoituskäyttöön isommallekin porukalle, tai liikuntasalia ja -tarvikkeita esimerkiksi työ-, harrastus- tai kaveriporukoille. Liikuntasalin tilat ja liikuntavälineet ovat utajärvisille maksuttomasti varattavissa.

Kesänajan Valkeisen kioskilla Mummun kotikeittiö myy aamupalaa klo 7-9 alueella majoittujille tai ohi kulkeville.

Ajantasaiset aukioloajat ja lounaslistat löytää Facebookista @mummun.kotiruoka.


Lisätietoja, pitopalvelun ja kotisiivouksen tilaukset Riitalta 0408655115.

Esittelemme Utajärven yrityksiä ja yritystarinoita sivuillamme.
Mikäli haluat esitellä oman yrityksesi ota yhteyttä:

Tiia Juntunen
yrityskehittäjä
Utajärven Yrityspuisto Oy
040 717 9706
tiia.juntunen@utajarvi.fi

Miia Oja
yrityskehittäjä, KASVA-hanke
Utajärven Yrityspuisto Oy
040 541 7649
miia.oja@utajarvi.fi