Kultaseppä Titta Juntunen

Kultaseppä Titta Juntunen on aloittanut yritystoiminnan Utajärvellä. Hän tarjoaa korujen tilaus- ja korjauspalveluita sekä myy omia tuotteitaan. Korut toteutetaan perinteisin kultasepän menetelmin, sekä 3D -mallinnusta hyödyntäen. Korujen materiaalina on yleensä joko hopea tai kulta. Oman malliston tuotteet ovat ainutlaatuisia ja uniikkeja. Koruissa näkyy erilaiset tekniikat, muodot ja kuviot, joita hän mielellään piirtää ja suunnittelee. Titta on koulutukseltaan ylioppilas (2014), jalometalliartesaani (2017) ja kultaseppä (2020).

Kultaseppä Titta Juntunen Logo.

Asiakkaiden toiveet ja tyytyväisyys ovat tuotteissa etusijalla ja Titalla löytyy runsaasti kokemusta asiakaspalvelusta. Hän työskenteleekin edelleen myös yritystoiminnan ohella, joten tasapainoilu yrittämisen ja työnteon kanssa tuo mielekästä vaihtelua arkeen. Titalle on tärkeää, että valmistetut tuotteet tuovat iloa ja merkitystä sekä kantajalleen että tekijälleen.

Titta on jo valmistanut useita koruja ja niitä löytyykin hänen läheisiltään ja muun muassa erään sukuseuran pinssistä. Hän on luonteeltaan tarkka ja harkitseva, yritystoimintaa on pohdittu yhdessä ystävien ja sukulaisten kanssa. Hän suunnittelee oman korupajan avaamista Utajärven keskustaan sekä omaa verkkokauppaa. Alkuun hän työskentelee omissa tiloissaan, josta löytyy aloittamiseen tarvittavat tarvikkeet. Hän haaveilee osallistumisesta korualan kilpailuihin ja saavansa tunnettuutta omalla brändillään.

Juntus sormus.

Alkuun Oulun seudun Leaderin tuella

Titta on saanut yritystoimintansa alkuun Oulun seudun Leaderin Yritystoiminnan kokeilutuen, jonka tavoitteena on selvittää esimerkiksi yrittäjävalmiuksia, tuotteiden kysyntää ja suunniteltuja toimintatapoja. Tässä tukimuodossa yrittäjän ei tarvitse vielä perustaa yritystä vaan hän voi asiantuntijoiden kanssa valmistella alkavaa yritystoimintaa ja vahvistaa omaa osaamistaan yrittämiseen liittyen.

Yrittämisen kynnystä madaltamalla on helpompaa kokeilla miltä yrittäminen tuntuu ja millainen kysyntä tuotteilla on. Yrittämisen aloittamiseen liittyy usein monenlaisia kysymyksiä, joita voi pohtia myös Utajärven Yrityspuiston yritysneuvonnan kanssa.

Tutustu tarkemmin Titan koruihin ja osoita tukesi seuraamalla uuden yrittäjän Instagram kanavaa
Yhteystiedot:
Kultaseppä Titta Juntunen
kultaseppajuntunen@gmail.com
044 9710959


Esittelemme Utajärven yrityksiä ja yritystarinoita sivuillamme.
Mikäli haluat esitellä oman yrityksesi ota yhteyttä:

Tiia Juntunen
yrityskehittäjä
Utajärven Yrityspuisto Oy
040 717 9706
tiia.juntunen@utajarvi.fi