Monitoimitalkkari TJ Lehtola, korjaus- ja remonttitöiden sekä kiinteistönhuoltotöiden moniosaaja

Yrittäjä Teuvo on moniosaaja, työkokemusta yhteensä 35 vuotta, joista suurin osa korjaus- ja remonttityöstä sekä kiinteistönhuoltotöitä. Teuvo on rehellinen ja huumorintajuinen, ihmisten kanssa toimeen tuleva ja periaatteena on tehdä työt kunnolla alusta loppuun, periksi antamaton. Asiakassuhteet hoidetaan luottamuksellisesti ja oikeudenmukaisesti. Työt hoidetaan asiakkaan kannalta parhaiten ja katsotaan myös asiakkaan silmin asioita.

Monitoimitalkkari TJ Lehtola hoitaa kaikenlaiset kodin ja vapaa-ajan asuntojen korjaus- ja remonttipalvelut, mökkitalkkarityöt, kaikenlaiset kiinteistöihin liittyvät huoltotyöt, kattolumityöt, tarkistus / huoltokäynnit, etukäteen sovitut lämmityskäynnit, pihatyöt, pensasaitojen leikkaus, raivaustyöt, nurmikon leikkuu, halkojen teko jne. Vesieristyssertifikaatti voimassa ja S3 sähköpätevyys.

Jos on tarvetta myös muulle työlle esim. apuja kaupassa käyntiin tai muuhun asiointiin, saa Teuvolta apuja myös näihin. Ja ruokatoimituksen yhteydessä voidaan tehdä kulkuväylän lumityöt tai lumien pudotukset katolta! Yritys toimii pääasiassa Utajärven, Vaalan ja Muhos alueella ja asiakkaana yksityiset kotitaloudet ja erikokoiset yritykset alueella.

Teuvo tekee myös induktiosilmukoiden asennuksia yhteistyössä Qlun kanssa, joka on kotimainen johtava kuuloesteettömyyden asiantuntija. Induktiosilmukat eli kuulosilmukat ovat kuulokojetta käyttäville suunnattu apuväline, joka siirtää silmukkaan yhdistetyn äänentoistojärjestelmän äänen suoraan samalla taajuudella olevaan kuulokojeeseen langattomasti. Kuulosilmukoita käytetään yleisissä tiloissa kuten elokuvateattereissa, teattereissa, kirkoissa, kirjastoissa, seurakuntataloissa ja yhdistysten tiloissa. Lisäksi niitä voidaan asentaa myös koteihin asiakkaiden tarpeiden mukaan. Lisätietoja kuulosilmukoiden käytöstä ja asennuksesta voit kysyä Teuvolta sekä tutustumalla qlu.fi ja laatukuuluu.fi verkkosivuihin.

Yrittäjänä Teuvon onnelliseksi tekevät tyytyväiset asiakkaat ja pitkäaikaisten asiakassuhteiden luominen molemminpuolisen luottamuksen kautta. Työpäivän piristys on saada puhelu tutulta asiakkaalta.

Soita ja kysy lisää!

Monitoimitalkkari TJ Lehtola, mainoskuva

Ota yhteyttä:
Monitoimitalkkari TJ Lehtola
Teuvo Lehtola
045 110 3867
teuvojlehtola@gmail.com

Esittelemme Utajärven yrityksiä ja yritystarinoita sivuillamme.
Mikäli haluat esitellä oman yrityksesi ota yhteyttä:

Tiia Juntunen
yrityskehittäjä
Utajärven Yrityspuisto Oy
040 717 9706
tiia.juntunen@utajarvi.fi

Miia Oja
yrityskehittäjä, KASVA-hanke
Utajärven Yrityspuisto Oy
040 541 7649
miia.oja@utajarvi.fi