Wanha Nikkarin ammattitaidolla rakkaalle huonekalulle entisöintiä tai kaapistolle uutta pintaa

Wanha Nikkari tarjoaa laadukasta ja ammattitaitoista huonekalujen entisöintiä, uudelleen verhoilua ja korjausta lähes 30 vuoden kokemuksella. Syntyjään utajärveläinen Anu Palovaara suoritti alan opinnot silloisessa Piippolan käsi- ja taideteollisuusoppilaitoksessa ja valmistuin 1996 joulukuussa. Oman yrityksen perustaminen oli suunnitelmissa jo opiskeluaikana. Tuolloin elettiin laman jälkimainingeissa, eikä alalle ollut työntekijänä työllistymismahdollisuuksia.

Ensimmäiset toimitilat olivat Utajärvellä, äidin isoisän entisessä puusepän verstaassa, jossa uusi yritystoiminta oli helppo aloittaa valmistumisen jälkeen. Kätevästi kodin yhteydestä löytyneet toimitilat olivat käytössä yrityksen ensimmäisten 22,5 toimivuoden ajan. Nykyiset toimitilat löytyvät Muhokselta, osoitteesta Kummuntie 8.

Palvelua tarjotaan niin yksityisille kuluttajille kuin yrityksillekin. Yrityksille on tarjolla myös julkitilojen kalusteiden huoltoa, jolloin koko tilan ilme saadaan päivitettyä. Tarvittaessa huonekalujen kuljetus onnistuu yrityksen puolesta. Yhteistyötä tehdään muiden paikallisten yritysten kanssa, jos omat työtilat tai erityisosaaminen eivät riitä tilaustyössä. Anun kautta saa siis täyden palvelun, eikä huonekalua tarvitse kierrättää osa osalta korjattavana eri tahoilla.

Yrittäjänä Anun onnelliseksi tekee työhön kuuluva omanlainen vapaus ja kuinka jokainen päivä on erilainen. Palveluvalikoimaan kuuluu laidasta laitaan puuhuonekalujen korjauksista erilaisiin verhoiluihin, jolloin työtehtäviä voi halutessaan vaihdella ja tehdä välissä erilaisia tehtäviä.

Anu on pitänyt yritystoiminnan ohessa myös Oulujokiopiston entisöintikursseja ja puutyöpiiriä. Jos haluat huoltaa huonekaluja itse, voi Anulta ostaa verhoilutarvikkeita omiin korjausprojekteihin.

Jos rakas nojatuoli tai perintöpiironki kaipaa entisöintiä tai korjausta, kannattaa olla yhteydessä Anuun.

Anu Palovaara
040 549 6285
anu@wanhanikkari.fi
Kummuntie 8, Muhos.

Tutustu palveluihin ja aikaisempiin töihin Facebookissa ja kotisivut löytyvät osoitteesta www.wanhanikkari.fi.

Esittelemme Utajärven yrityksiä ja yritystarinoita sivuillamme.
Mikäli haluat esitellä oman yrityksesi ota yhteyttä:

Tiia Juntunen
yrityskehittäjä
Utajärven Yrityspuisto Oy
040 717 9706
tiia.juntunen@utajarvi.fi

Miia Oja
yrityskehittäjä, KASVA-hanke
Utajärven Yrityspuisto Oy
040 541 7649
miia.oja@utajarvi.fi