UraUta -messut

Järjestämme vuosittain messutapahtuman, jossa tuomme yhteen Oulujokilaakson työntekijät, työnantajat ja oppilaitokset. Tilaisuus tarjoaa työnhakijoille, alanvaihtajille ja nuorille mahdollisuuden päästä tutustumaan eri alojen työtehtäviin, oppilaitosten uratarinoihin ja opiskeluvalikoimaan.

Yrityksille tilaisuus tarjoaa mahdollisuuden esitellä toimintaansa ja etsiä uusia osaajia työtehtäviin ja verkostoitua kanssayrittäjien ja oppilaitosten kanssa. Messuilla voi kysyä vinkkejä työntekijän palkkaamiseen ja rekrytointipalveluiden käyttöön (Työmarkkinatori) sekä vaikkapa oppisopimustyöntekijän palkkaamiseen.

Työnhakijoille, alanvaihtajille ja nuorille tilaisuus tarjoaa mahdollisuuden päästä tutustumaan eri alojen työtehtäviin, oppilaitosten uratarinoihin ja opiskeluvalikoimaan. Messukävijät näkevät kerralla Utajärven ja Oulujokilaakson työpaikkatarjonnan ja saavat vinkkejä työnhakuun, koulutukseen ja yrittäjyyteen liittyen.

Messutapahtuma tarjoaa mahdollisuuden tavata työnantajien ja oppilaitosten edustajia, solmia kontakteja ja sopia työhaastatteluja. Tapahtuman työpaikkaseinällä on Oulujokilaakson alueelta laaja valikoima sekä vakituisia työpaikkoja että kesätyöpaikkoja. Tervetuloa messuille!

Seuraavat messut

Ilmoita nyt yrityksesi mukaan messustandille! Messut järjestetään Utajärven Nuokkarilla osoitteessa Koulutie 8, ensi keväänä, 7.2.2024 klo 12.00-17.00. Mukana messuilla on jo useita oppilaitoksia ja yrityksiä. Ohjelma tarkentuu edelleen, tervetuloa mukaan järjestämään messuja!

Ilmoittaudu mukaan:

Vuokko Paso
040 632 8805
vuokko.paso@utajarvi.fi
Tiia Juntunen
040 717 9706
tiia.juntunen@utajarvi.fi
Miia Oja
040 541 7649
miia.oja@utajarvi.fi

Artikkeli vuoden 2023 messuista on luettavissa UraUta messut 2023 – Utajärven Yrityspuisto (utajarvenyrityspuisto.fi).