Saavutettavuus

Julkishallinnon verkkosivuja koskee EU:n saavutettavuusdirektiivi, jonka tavoitteena on ihmisten yhdenvertaisuus digitaalisessa yhteiskunnassa ja yhdenmukaiset vaatimukset saavutettavuudelle. Lisää tietoa saavutettavuudesta: Saavutettavuusvaatimukset.fi.

Utajarvenyrityspuisto.fi -sivuston saavutettavuusseloste

Digitaalisten palveluiden saavutettavuudessa Utajärven Yrityspuiston tavoitteena on pyrkiä vähintään WCAG –ohjeiston mukaiseen AA- tai sitä parempaan tasoon, mikäli se on kohtuudella mahdollista.

Tämä saavutettavuusseloste koskee utajarvenyrityspuisto.fi -sivustoa. Tämä seloste on laadittu 29.4.2021.

Palvelun saavutettavuusarvio perustuu organisaatioon itsearviointiin, ja palvelun teknisen toteutuksen osalta Joki ICT:n arviointiin erilaisin testauksin.

Palaute ja yhteystiedot

Huomasitko saavutettavuuspuutteen verkkosivuillamme? Ilmoita siitä meille ja teemme parhaamme, jotta voimme tarjota tiedot ja sisällöt saavutettavassa muodossa niin pian kuin mahdollista. Voit ottaa yhteyttä ja antaa saavutettavuuspalautetta tällä verkkolomakkeella. Palautteen voit antaa myös sähköpostitse yrityspuisto@utajarvi.fi.

Täytäntöönpanomenettely

Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta sivuston ylläpitäjälle. Vastauksessa voi mennä 14 päivää. Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit antaa palautteen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon. Etelä-Suomen aluehallintoviraston saavutettavuusvaatimukset.fi -sivustolla kerrotaan, miten valituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.

Valvontaviranomaisen yhteystiedot

Etelä-Suomen aluehallintovirasto
Saavutettavuuden valvonnan yksikkö