Tietosuoja ja tiedottaminen

EU:n uusi tietosuoja-asetus tuli voimaan toukokuussa 2018. Siitä alkaen henkilötietojen käsittelyn on täytynyt olla tietosuoja-asetuksen mukaista.

Utajärven Yrityspuistolle on tärkeää, että asiakkaiden yritys- ja henkilötiedot ovat turvassa. Tietojasi käsitellään EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukaisesti. Yksityisten ihmisten lisäksi asetus koskee myös yrityksiin, julkisyhteisöihin ja muihin organisaatioihin liittyvien henkilöiden tietojen käsittelyä. Toiminimien osalta asetus koskee sekä yritystoimintaa että yksityistä elinkeinonharjoittajaa henkilönä. Asetus antaa jokaiselle mahdollisuuden valvoa omien tietojensa käsittelyä ja saada niistä tietoa.

TIEDOTTAMINEN
Utajärven Yrityspuisto lisää viestinnän osuutta tiedottamalla ajankohtaisista asioista ja Yrityspuiston palveluista näillä verkkosivuilla. Ajankohtaisista asioista vinkataan ja kerrotaan edelleen myös Yrityspuiston Facebook -sivuilla, jossa on mahdollisuus myös kommentoida. Käytämme harkitusti maksullista mainontaa.

UUTISKIRJE JA SÄHKÖPOSTILISTA
Aloitamme uutiskirjeen tuottamisen. Uutiskirje koostuu ajankohtaisista Yrityspuiston ja kunnan elinkeinoelämään liittyvistä asioista sekä valtakunnallisista ja tarvittaessa globaaleista uutisista ja ilmiöistä.

Yrityspuistolla on tuon tuosta kysyttävää tai kerrottavaa yrittäjien suuntaan. On tapahtumiin kutsumista ja Teams-linkkien lähettämistä. Esim. verkkotapahtumiin (seminaarit, infot, koulutukset), joihin ei tarvita ennakkoilmoittautumista, voi helposti tulla mukaan, kun on saanut linkin suoraan sähköpostiinsa. 

Uutiskirje koostuu ajankohtaisista Yrityspuiston ja kunnan elinkeinoelämään liittyvistä asioista. Uutiskirje ilmestyy noin kerran kuukaudessa.

Voit liittyä uutiskirjeen tilaajaksi täällä. Voit koska tahansa muuttaa asetuksiasi ja peruuttaa uutiskirjeen. Tietojen muuttaminen onnistuu jokaisen markkinointisähköpostin alaosassa olevasta linkistä.

Keräämme tietoja pääasiassa siksi, että voimme palvella asiakkaitamme paremmin. Myös rahoittaja edellyttää tietojen keräämistä, kuten osallistujalistat tilaisuuksissa. Henkilötietojen käsittelyssä noudatamme Utajärven kunnan käytäntöjä.

YRITTÄJÄN TIETOSUOJAOPAS

Lue lisää: EU:n yleisestä tietosuoja-asetus