Tietosuoja ja tiedottaminen

EU:n uusi tietosuoja-asetus tuli voimaan toukokuussa 2018. Siitä alkaen henkilötietojen käsittelyn on täytynyt olla tietosuoja-asetuksen mukaista.

Utajärven Yrityspuistolle on tärkeää, että asiakkaiden yritys- ja henkilötiedot ovat turvassa. Tietojasi käsitellään EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukaisesti. Yksityisten ihmisten lisäksi asetus koskee myös yrityksiin, julkisyhteisöihin ja muihin organisaatioihin liittyvien henkilöiden tietojen käsittelyä. Toiminimien osalta asetus koskee sekä yritystoimintaa että yksityistä elinkeinonharjoittajaa henkilönä. Asetus antaa jokaiselle mahdollisuuden valvoa omien tietojensa käsittelyä ja saada niistä tietoa.

TIEDOTTAMINEN
Utajärven Yrityspuisto lisää viestinnän osuutta tiedottamalla ajankohtaisista asioista ja Yrityspuiston palveluista näillä verkkosivuilla. Ajankohtaisista asioista vinkataan ja kerrotaan edelleen myös Yrityspuiston Facebook -sivuilla, jossa on mahdollisuus myös kommentoida. Käytämme harkitusti maksullista mainontaa.

UUTISKIRJE JA SÄHKÖPOSTILISTA
Aloitamme uutiskirjeen tuottamisen. Uutiskirje koostuu ajankohtaisista Yrityspuiston ja kunnan elinkeinoelämään liittyvistä asioista sekä valtakunnallisista ja tarvittaessa globaaleista uutisista ja ilmiöistä. Uutiskirje ilmestyy muutaman kerran vuodessa.

Yrityspuistolla on tuon tuosta kysyttävää tai kerrottavaa yrittäjien suuntaan. On tapahtumiin kutsumista ja Teams-linkkien lähettämistä. Esim. verkkotapahtumiin (seminaarit, infot, koulutukset), joihin ei tarvita ennakkoilmoittautumista, voi helposti tulla mukaan, kun on saanut linkin suoraan sähköpostiinsa. 

HOX! Tulemme lähettämään suoraa sähköpostia heille, jotka ovat ilmoittaneet/julkaisseet sähköpostiosoitteensa.

Sinä, joka olet saanut Yrityspuistolta tiedotteen suoraan sähköpostiisi, ilmoittaisitteko meille:

  • mikäli et halua Uutiskirjettä suoraan sähköpostiin
  • mikäli et halua enää saada mitään tiedotteita Yrityspuistolta

Sinä, joka haluat jatkossa tiedotteet, kutsut ja Uutiskirjeen suoraan sähköpostiisi, ilmoittaisitko meille yhteystietosi, niin pääset postituslistalle.
Ilmoitus molempiin: yrityspuisto@utajarvi.fi

Keräämme tietoja pääasiassa siksi, että voimme palvella asiakkaitamme paremmin. Myös rahoittaja edellyttää tietojen keräämistä, kuten osallistujalistat tilaisuuksissa. Henkilötietojen käsittelyssä noudatamme Utajärven kunnan käytäntöjä.

YRITTÄJÄN TIETOSUOJAOPAS

Lue lisää: EU:n yleisestä tietosuoja-asetus