Arvontakuponki Utajärven talvi -lehdessä

Utajärvellä tehtiin yrittäjäyhdistyksen aloitteesta Utajärven talvi 2022-2023-lehti, joka ilmestyi marraskuun puolivälin tienoilla. Lehti on luettavissa myös verkossa: Utajärven talvi 2022-2023
Lehteä on jaettu kotitalouksiin ja yrityksiin Utajärven kunnan alueella, sekä kotitalouksiin Muhoksella ja Vaalassa. Lehdessä kerrotaan laajalti Utajärven yrittämisestä, yrityksistä ja kunnan asioista. Lehden kustantajana on Utajärven Yrityspuisto Oy ja Utajärven Yrittäjät yhteistyössä VKK-Media Oy:n kanssa.

Arvontakuponki talvi 2022-2023.

Utajärveläisille yrityksille tiedoksi: Lehden mukana on kuvanmukainen arvontakuponki. Osallistumalla arvontaan voi voittaa tuote- ja lahjakortteja utajärveläisiin yrityksiin. Leima tai allekirjoitus voidaan antaa jokaisesta utajärveläisestä palvelusta tai ostoksesta. Muistattehan yrityksissä antaa kuittauksen, jos sitä yritykseltänne pyydetään arvontakuponkiin 4.1.2023 saakka! Arvonnat suoritetaan tammikuussa 2023.

Arvonnan mahdollistajina ovat Utajärven Yrittäjät, Utajärven Yrityspuisto ja Utajärven kunta ja arvonnalla on tarkoitus kannustaa paikallisten palveluiden käyttöön. Yrityksille ei tule kustannuksia arvontakupongin täyttämisestä. Arvonnan voittajat saavat päättää lahjakorttien kohteen utajärveläisistä yrityksistä, joiden kustannuksista arvonnan mahdollistajat Utajärven Yrittäjät, Utajärven Yrityspuisto ja Utajärven kunta vastaavat.

Lisätietoa:

Tiia Juntunen
yrityskehittäjä
040 717 9706
tiia.juntunen@utajarvi.fi