Toimitilan myynti-ilmoitus

Utajärven Yrityspuisto Oy omistaa kiinteistöt (889-407-20-106, 0,6662 ha ja 889-407-20-79, 0,1423 ha) Utajärven keskustassa osoitteessa Vanhatie 84, 91600 Utajärvi. Kiinteistöillä sijaitsee toimistorakennus ja kaksi erillistä kylmää varastorakennusta, tilat myydään vuokrattuina.
Utajärven Yrityspuisto Oy on päättänyt järjestää kyseisten rakennusten myynnistä tarjouskilpailun, koska rakennuksista on ollut useampi taho kiinnostunut.
Rakennukset myydään peruskorjattavina kohteina ja Utajärven Yrityspuisto Oy:n tavoitteena on löytää kohteeseen toimija, joka saneeraa rakennukset liiketoimintaansa sopivaksi.

Tarjousta pyydetään erikseen rakennuksista ja erikseen maapohjasta. Tarvittaessa maapohjasta voidaan tehdä vuokrasopimus ja myydä vain rakennukset.
Toiminta ei saa olla sellaista, joka aiheuttaa maaperän saastumisen tai muulla tavalla häiritsee ympäristöä. Tarkemmista ehdoista sovitaan rakennuksen ostajan kanssa tehtävässä sopimuksessa.

Myytävä toimistorakennus on noin 373 m2 sekä varastorakennukset 38 m2 ja 138 m2
Utajärven Yrityspuisto Oy käyttää kokonaisharkintaa rakennuksen myymisessä ja kiinteistön mahdollisessa vuokraamisessa. Utajärven Yrityspuisto Oy pidättää oikeuden olla myymättä rakennuksia ja vuokraamatta kiinteistöä, mikäli kokonaisuuden kannalta sopivaa ostajaa ei tässä yhteydessä löydy. Rakennusten myyminen ja kiinteistön mahdollinen vuokraaminen vaati Utajärven Yrityspuisto Oy:n hallituksen hyväksynnän.

Lisätietoja kohteesta antaa Vuokko Paso puh. 040 6328805. Pyydämme toimittamaan kirjalliset tarjoukset 31.10.2022 mennessä. Tarjouksesta tulee ilmetä peruskorjattavien rakennusten ostotarjoushinta sekä tarjous tontin ostohinnasta tai vuokran määrästä per vuosi. Tarjoukset tulee lähettää sähköpostilla osoitteeseen:
vuokko.paso@utajarvi.fi

Utajärvellä 15.9.2022
Vuokko Paso
Utajärven Yrityspuisto Oy