Turinat

Yrittäjät ja Utajärven elinkeinohankkeista kiinnostuneet, aloitamme kuukausittain järjestettävät turinat. Turinoita on tarkoitus järjestää joka kuukausi matalan verkostoitumisen aamu- ja iltapalatilaisuuksina. Tervetuloa kuulemaan tulevista suunnitelmista ja kertomaan kuulumisia.

Tulevat turinat

Elokuussa aloitamme taas turinat, tilaathan uutiskirjeemme täältä, jotta saat tiedon tulevista tapahtumistamme.

Menneet turinat

APAJA hankkeen mainoskuva.

Torstaina 30.3.2023 klo 8.30-10.00 Turinat Foorumissa, osoitteessa Vanhatie 46.

APAJA-hankkeen tavoitteena on lisätä hankkeeseen osallistuvien toimijoiden osaamista digitaalisten sovellusten ja teknologioiden suhteen ja näin lisätä digitaalisten ratkaisujen avulla toteuttavien virtuaalitapaamisten ja -tapahtumien laatua ja vaikuttavuutta hankkeen toteutusalueella. Työelämän tapaamisiin, vierailuihin, tilaisuuksiin ja yhteydenpitoon liittyvät toimintatavat ovat pandemian vauhdittamana muuttuneet osittain pysyvästi. Digitaalisten työkalujen hallinta ja taidokas hyödyntäminen helpottavat verkostojen rakentamista ja ylläpitoa uudenlaisessa tilanteessa. Hankkeessa kehitetään ja testataan virtuaalivierailujen toimintamalleja, jota erilaiset toimija voivat hyödyntää omien tarpeidensa mukaisesti.

Tervetuloa tutustumaan virtuaalivierailujen maailmaan ja mahdollisuuksiin liiketoiminnassa! Osallistuminen on mahdollista myös Zoomin kautta tästä linkistä.

Tiistaina 20.12.2022 klo 8.30-10.00 jouluturinat Leipomolla. Aiheena yrityksen elinkaari ja arvo. Tarjolla riisipuuroa, tervetuloa turinoimaan! Tutustu yrityksen elinkaaren eri vaiheiden palveluihin täällä kasvavayritys.fi Mukana turinoimassa Paula Pihlajamaa OVI- Omistajanvaihdos ilolla hankkeesta.

Elyn tilaisuus yrittäjille 3.11.2022 Kahveroisessa.

Syyskuussa Yrittäjän päivän kahvit ja NBF streamaus 20.-21.9.2022!

Yrittäjän päivästä on tullut kansallinen juhlapäivä, jota vietetään 5. syyskuuta monin eri tavoin. Tahdommekin tarjota yrittäjille kahvit ja kiittää teitä arvokkaasta työstänne.
Tervetuloa kahville Roomariin yrittäjän päivänä klo 12.00-15.30 välillä, silloin kuin sinulle parhaiten sopii!
Ohjelma tarkentuu vielä, joten seuraathan ilmoittelua!

Elokuussa turinoitiin 11.8.2022 klo 16.30-18.00 Oulujokilaakson Golfilla Golffarintie 60, 91500 Muhos.

Elokuun turinoilla Oulujokilaakson Golfklubi Ry pääsimme pelaamaan ilman green cardia, jäsenyyttä ja omia mailoja! Oulujokilaakson jokamieskentällä kaikki pääsevät nimittäin pelaamaan. Taisi innostus golfaukseen tarttua useampaan ensikertalaiseen.

Yrityksille ja yhdistyksille vinkkinä, tiimipäivät, kavereiden kesken, firman juhlat, kokous, tyky- tai virkistyspäivät, Oulujokilaakson golfilta voidaan rakentaa tapahtumapäivä toiveiden mukaan tarjoiluilla tai ilman. Rennolle kentälle ovat tervetulleita ihan kaikki viettämään kivan, erilaisen ja virkistävän päivän.

Mukavaa tekemistä, raitista ulkoilmaa ja innostavia turinoita. Kiitos osallistuneille ja Jarkolle järjestämisestä.

Kesäkuussa turinat ovat yhteinen tapahtuma alueen yrittäjille.

Yrittäjien kesälaidun Rokualla 8.6.2022

klo 15 – 22.30 Rokua Health & Spa

Tule viihtymään, rentoutumaan ja nauttimaan hyvästä ohjelmasta ja seurasta. Tämän tilaisuuden myötä on hyvä polkaista kesäkausi käyntiin! Teretulemast!

Ohjelma:

Klo 15.00 Tervetulosanat
klo 15.15 Lauri Salovaaran vetämä paneelikeskustelu
keskustelemassa Invera Oy:n tj Antti Vääräniemi, Orasko Oy:stä tj Hany Yacoub, The Fieldrock & Suomen ekotalot Oy:n tj Mikko Kukkohovi ja Hartikan Kartanon Suvi Keränen
klo 16.00 Haasteiden voittaminen tiiminä – Lasse Kukkonen
klo 16.45 Ulkoilu Lianjärvelle / ohjattu vesijumppa 1h
klo 17.45 – 18.30 Tauko
klo 18.30 Illallinen lähiruokabuffetissa. Illallisen aikana päästään kuulemaan hersyvien yrittäjänaisten Jenna Antinmaan sekä Riikka Pesämaan tarinointia yrittäjätaipaleesta
klo 22.30 Kotimatkalle

Tapahtumaan on linja-autokyyditys Vaalasta ja Oulusta Temmeksen, Tyrnävän ja Muhoksen kautta Utajärvelle.

Tilaisuus ja kuljetus on yrittäjille maksuttomia!

Majoitustarjoukset tapahtumaan osallistujille

Majoitus Rokua Health & Spa:ssa 2 h huone 120 €
Majoitus Rokua Health & Spa:ssa 1 h huone 96 €
Majoitusten varaus omakustanne myynti(a)rokua.com tai 020 7819200

Tilaisuuden järjestää Utajärven Yrityspuisto Oy, Utajärven yrittäjät, Hyvä pomo, Avaimet yrittäjyyteen ja OVI – omistajanvaihdos ilolla -hankkeet. Mukana myös TUOKIO hanke.

Ilmoittaudu mukaan tapahtumaan 1.6.2022 mennessä tästä.

Toukokuun turinat pidettiin 12.5. klo 16.00-17.30 Moilaspojat Oy:n tiloissa osoitteessa Hiltulantie 2, 91600 Utajärvi

Juha ja Hannu Moilanen kertoivat kuulumisia ja tarjolla suolaista ja makeaa purtavaa.


Huhtikuun turinat 28.4. klo 8.30-10.00 pidettiin Omaleipurilla Utajärven Leipomopalvelulla osoitteessa Koulutie 5, 91600 Utajärvi.

Tällä kertaa turinoiden aiheena oli markkinoinnin kehittäminen.

Oletko aloittamassa markkinointia tai haluaisit tehostaa ja kasvattaa markkinointia.
Vieraana turinoilla Oona Lehto, hän kertoo kuvankäsittelyohjelma Canvan mahdollisuuksista markkinointimateriaalien teossa.

”Markkinointia helposti? Kyllä! Olen 22-vuotias liiketalouden opiskelija Oulusta. Minulla on suunnitteilla oma yritys, jossa käytetään graafisen suunnittelun verkkosivua Canvaa markkinointimateriaalin luomiseen. Esittelen oman liikeideani perustan ja näytän esimerkin, kuinka markkinoinnin toteutus onnistuu käden käänteessä. Tule kuuntelemaan ja oppimaan lisää markkinoinnin helppoudesta!”
Oona Lehto
Puh. 044 353 4435

Tervetuloa vaihtamaan kuulumisia ja turinoimaan markkinoinnin mahdollisuuksista!

Meiltä Yrityspuistosta saat kattavasti apua muun muassa markkinointimateriaalien ja markkinointisuunnitelman teossa. Olethan yhteydessä!

Ystävällisesti, Vuokko ja Tiia


Maaliskuun turinoilla torstaina 17.3.2022 klo 17.00-18.30 Roomari salissa

• Keskustelua ajankohtaisista asioista – Anne Sormunen
• Yrittäjien maksuton mainonta, viestintä ja yritysrekisterin päivitys

Helmikuun turinat torstaina 17.2.2022 klo 8.30-10.00 Omaleipurilla Utajärven Leipomopalvelulla osoitteessa Koulutie 5, 91600 Utajärvi. Järjestämme turinoita joka kuukausi, jolloin olemme paikalla helposti tavoitettavissa. Tulehan moikkaamaan ja verkostoitumaan.

Utajärvikyltti

Ystävällisesti,
Tiia Juntunen
yrityskehittäjä
Utajärven Yrityspuisto Oy
040 717 9706
tiia.juntunen@utajarvi.fi

Vuokko Paso
toimitusjohtaja
Utajärven Yrityspuisto Oy
040 632 8805
vuokko.paso@utajarvi.fi